nederlands | english
Hunkemöller heeft op het dak van haar hoofdkantoor in Hilversum een frame laten plaatsen. Het beeld in het frame wordt regelmatig gewisseld, zoals het kerstbeeld van 2009.

Prénatal heeft zowel stadswinkels als warenhuizen. Een van de grootste babypaleizen is gevestigd aan de Arena Boulevard in Amsterdam. Ook hier moest het oude logo vervangen worden door het nieuwe paarse 'hart' logo. Een klus van formaat: circa 120 m2 logo. De productie is uitgevoerd door Omnimark. Signorita heeft de gehele coordinatie op zich genomen.

Naast de inventarisatie, vertaling in werktekeningen en productie coordinatie, was een belangrijke taak weggelegd voor de montageploeg. Deze Prénatal vestiging heeft een gevel van zo'n 12 meter hoogte. Het fullcolour geprinte zelfklevende vinyl is in banen aangebracht op de achterliggende panelen. De montage is uitgevoerd door Luchi Design.

Praxis met Tuincentrum. In het najaar van 2003 heeft Praxis haar vestiging in Amsterdam ZO uitgebreid met een tuincentrum. Signorita heeft meegewerkt aan de aankleding van zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de nieuwe kas met de nieuwe Praxis signing. Van inventarisatie en ontwerpvoorstellen tot en met de montagecoördinatie. De productie is verzorgd door Omnimark.